
کاربر گرامی پوزش!
این بخش به ثبت نام یا ورود به حساب کاربری نیاز دارد. سپاسگزار خواهیم بود افتخار حضور در حساب کاربری خود را به ما بدهید تا بتوانیم خدمات بهتری ارائه دهیم.
مزایای عضویت ویژه چیست؟
1- اعضای ویژه می توانند عکس در سوال خود آپلود کنند اما اعضای عادی نمی توانند.
2- اعضای ویژه می توانند جستجوی هوشمند نامحدود داشته باشند اما اعضای عادی در جستجو هوشمند محدودیت دارند.
3- سوالات و پاسخ های اعضای ویژه سریع تر تایید می شوند.
4- برای کاربران ویژه، تبلیغات اذیت کننده نمایش داده نمی شود و برای آن ها پردونه راهنما خلوت تر و سریع تر خواهد بود.
5- کاربران عادی نمی توانند در ویرایش پاسخ ها عکس ها را ویرایش کنند اما کاربران ویژه می توانند.
6- اعضای ویژه می توانند سوالات خود را اورژانسی کنند.
7- اعضای ویژه می توانند سوالات و مقاله های خود را پرتاب به بالا کنند.
8- اعضای ویژه می توانند برای دیگران دعوتنامه ارسال کنند تا سریع به پاسخ برسند.
درخواست کمک اورژانسی دارم!
با فعال سازی این گزینه سوال شما علاوه بر دریافت نشان اورژانسی، در صفحات اصلی پردونه راهنما نمایش داده خواهد شد. همزمان سوال شما به پاسخ دهنده های ممتاز و کارشناسان مختلف نیز پیامک می شود. فعال سازی این گزینه فقط برای اعضای ویژه امکان پذیر است!.
این را به بالا پرتاب کن!
مرا از پاسخ ها با پیامک مطلع کن!
با فعال سازی این گزینه اگر کاربری به این پرسش شما پاسخی بدهد، بلافاصله پیامکی جهت اطلاع رسانی برایتان ارسال می شود. با انتخاب این گزینه به ازای هر پیامک مبلغ 50 تومان از کیف پول شما کسر می گردد. درصورتی که موجودی کیف پول شما کافی نباشد، به صورت خودکار این گزینه غیرفعال شده و پیامک اطلاع رسانی برای شما ارسال نخواهد شد. فعال سازی این گزینه توصیه می شود.
این پاسخ بهترین پاسخ شود
با انتخاب این پاسخ به عنوان بهترین پاسخ سوال شما بسته خواهد شد و برای بازگشایی مجدد آن می بایست آن را به بالا پرتاب کنید.
این پاسخ بهترین پاسخ شود
با انتخاب این پاسخ به عنوان بهترین پاسخ سوال شما بسته خواهد شد و برای بازگشایی مجدد آن می بایست آن را به بالا پرتاب کنید.
هشدار ویرایش سوال و جواب
با ویرایش این آیتم دوباره در انتظار بررسی توسط ناظر قرار میگیرد و پس از تایید منتشر خواهد شد
با سلام خدمت شما دوست عزیز
یکی از دلایل مهم موندن سرلاک و هضم نشدن اون داخل چیندان جوجه مرغ عشق تقلبی بودن یا فاسد شدن سرلاک هست که متاسفانه جدیدا داخل بازار پر شده از سرلاک های تقلبی و تاریخ مصرف گذشته و فاسد که تغییر تاریخ داده شده ، بهترین روش برای تشخیص سرلاک تقلبی و فاسد حل کردن مقداری از اون داخل اب ولرم هست ، اگر دیدید سرلاک بجای حل شدن ته لیوان ته نشین شد سرلاک تقلبی یا فاسد شده و به هیچ عنوان ازش استفاده نکنید .
دلیل دوم احتمال داره تهیه سرلاک اشتباه با پرنده های دیگه هست که البته کمتر پیش میاد ولی امکانش هست چون ساختار و فرمول ساخت سرلاک در بعضی از پرنده کاملا متفاوت هست ولی در کل بیشتر از یکسری مواد غذایی مشترک استفاده میکنند و درصدشون فرق میکنه بهرحال احتمالش رو در نظر بگیرید و حتما سرلاک رو کاملا چک کنید .
مورد بعدی یکی از اشتباهات رایج دوستان هست که اکثرا سرلاک رو خیلی سفت و مقدار بیشتری از مصرف وعده غذایی پرنده یا روزانه آماده میکنن و بدلیل عدم نگهداری درست یا موندن بیرون یخچال یا گذشت زمان طولانی سرلاک فاسد یا الوده میشه و تمام اینها مشکلاتی رو مثل سفت شدن چیندان ، هضم نشدن غذا ، آلودگی و عفونت ، ورم روده بوجود بیاره که اکثرا بخاطر بی دقتی خود دوستانه و حتی بی توجه ای به چیزهایی که پرنده از سر کنجکاوی اونهارو میخوره یا میبلعه مثل یک تکه نخ ناقابل یا نگین لباس یا ... که دلیل مشکلات زیادی میتونه باشه هست .
دلیل دیگه این مشکل باز هم بی توجه ای دوستان عزیز هست که بدون پرسیدن یا حتی دونستن روش درست کردن سرلاک یا حتی روش درست تغذیه با سرلاک زحمت میکشن هر نوع سرلاکی ، بهتر بگم ارزون ترین و نامرغوبترین رو تهیه میکنن و همینطور سرلاک رو خیلی سفت ( غلظت سرلاک باید مثل غلظت ماست معمولی نه چکیده باشه ) درست میکنن و در ضمن بدون اینکه جوجه گرسنه بشه و در روز بیشتر از نیاز پرنده اونو تغذیه میکنند قبل اینکه وعده قبلی هضم شده باشه ، این باعث رسوب و فاسد شدن غذا داخل چیندان جوجه و علاوه بر مسمومیت باعث جلوگیری از هضم غذا میشه .
راه حل این مشکل :
در این مواقع بهتره ده قطره سرکه سیب خانگی ( تاکید میکنم خانگی نه صنعتی چون صنعتی ممکنه باعث صدمه یا تلف شدن جوجه بشه ) رو با پنج سی سی آب ولرم مخلوط کنید و هر یک ساعت یک سی سی بریزید تو چیندان جوجه تا کاملا سرلاک رو هضم کنه، در نود درصد مواقع با این روش مشکل حل میشه اگر نشد باید چینه دان رو ساکشن کنید که کار بسیار حساسیه و به نظرم اگر وارد نیستید دست به این کار نزنید چون احتمال پاره شدن چینه دان بسیار بالاست پس اگر تجربه ای تو این زمینه ندارید انجامش رو پیشنهاد نمیکنم .
ساکشن چیندان جوجه مرغ عشق:
ساکشن به این صورته که دو سه چهار یا پنج سی سی اب ولرم وارد چینه دان طوطی میکنید ( نسبت به جثه پرنده ) و چینه دان رو به آرامی ماساژ بدید ،بعدگذشت مدتی با سرنگ و سر سرنگ یا کرمک ( شبیه همون سرنگی و سرسرنگی که پرنده رو تغذیه میکنید ) سرلاک رو به آرومی از چینه دان میکشید بیرون ،هیچ فشار یا مکش سریعی انجام ندید ، به چیندان دست بزنید اگر هنوز حجم زیادی باقی مونده مراحل رو با فاصله تکرار کنید تا احاس کنید چیندان سبک یا خالی شده ، تاکید میکنم سعی کنید سرنگ رو به ارومی بکشید .
حتما دقت کنید که موقع کشیدن سرنگ ،کرمک یا سر سرنگ به دیواره چینه دان نچسبیده باشه ، اگر دیدید که حرکت کشش براحتی انجام نمیشه سرسرنگ رو کمی جابجا کنید و مجددا امتحان کنید،چون کشش سریع و بی دقتی میتونه باعث پارگی چینه دان جوجه بشه، به این خاطره میگم این کار حساسه و اگر وارد نبودید از انجامش منصرف بشید .
البته بازم پیشنهاد میکنم که این کار رو انجام ندید، اکر مهارت لازم رو ندارید ، اینطور فکر کنید که، زمانی که با این روش اول حل نشده احتمالا مشکل حادتر از چیزی هست که فکر میکنیم پس پیشنهاد میکنم که حتما به یه کلینیک یا دامپزشک ماهر رجوع کنید.
با تشکر از همراهی شما دوستان، اگر مطالب مورد قبولتون بود سپاسگزار میشم با نظراتتون مارو به بهتر شدن یاری و مارو دلگرمتر کنید .
با سپاس فراوان از پردونه و دوستان عزیز
ممنون از اطلاعات خوب شما
عالی مممون
عالی مممون
بابت اطلاعات خوبتون ممنونم
سپاس فراوان
اطلاعات مفیدی بود ممنون و سپاس
کمی منتظر بمانید،در حال بارگذاری ...