×
ورود / ثبت نام

 اتاق مرغ عشق

شماره: 256472

درمان زخم پای مرغ عشق

سلام متاسفانه کف پای مرغ عشقم زخمی شده و راه رفتن و نشستن روی چوب قفس براش سخت هست ، لطفا راهنمای کنید که چطور این مشکل رو درمان کنم راستی احتمال داره که پای مرغ عشقم عفونت کنه با ایجاد نشدن این مشکل باید چکاری انجام بدم

شماره: 9125287

با درود خدمت شما دوست عزیز جناب آقای شاهی

خدمت شما عرض کنم که اگر زخم و صدمه خیلی کم و مشکل و مسئله حادی نباشه ، احتمال زیاد بعد از مدتی بهبود پیدا میکنه و در این صورت نیاز به درمان زخم و صدمات نیست ، تنها باید مراقب باشید که زخم آلوده نشه و عفونت نکنه و بتدریج بهبود پیدا کنه ، نهایت میتونید زخم رو ضدعفونی و کمی پماد تتراسیکلین بزنید .
اما اگر زخم عمیق و حاد هست بهتره که زخم رو بعد از شستشو و ضدعفونی دقت و اهمیت بیشتر و کاملی رو لحاظ کنید .
در هر حالت ، پیشنهاد میکنم قبل از هرکاری ، پرنده زخمی رو به آرومی و بدون ایجاد استرس و هیجان و ترس بگیرید و پای پرنده رو کاملا با دقت معاینه کنید ، اگر آسیب و زخم جدی مشاهده کردید ، بهتر قبل از پیش آمدن مشکل بیشتر درمان اون رو شروع کنید ، تا باعث به وجود امدن زخم و عفونت در پا پرنده نشه و در ضمن بهتره دقت کنید در اثر رعایت نکردن نظافت قفس پرنده و آلودگی موجود در قفس و سرایت آلودگی به پای پرنده باعث مشکلات دیگه برای پرندتون نشه و با بکارگیری روش درمانی درست انشاالله ، این مورد سریعتر رفع بشه .

اگر ، به هر دلیلی اگر در این موارد سهل انگاری و بی توجهی کنید ممکنه، زخمهای پای پرنده تجدید و به تورم ، زخم شدید ، دلمه ، پینه ، عفونت و سیاه شدن پا ، .. تبدیل بشه و به تدریج به اعصاب انگشت های پرنده آسیب جدی وارد کنه و باعث گرفتگی و یا از کار افتادن عصبهای پای پرنده بشه ،که میتونه باعث عدم نشستن پرنده روی شاخه و نشیمنگاه قفس و حتی عدم تحرک و فعالیت کامل پرنده بشه و در این وضعیت ممکنه باعث کشیدگی تاندونهای پا و در نتیجۀ جمع و قفل شدن انگشت های پا و آسیب به اعصاب پا ، سیاه و حتی فلج شدن پرنده بشه و حتی احتمال داره که این مشکل ،خدای ناکرده منجر به قطع پا ، انگشت یا انگشتهای پای پرنده بشه .

بهترین روشی که میشه برای درمان و رفع این مشکل
انجام داد ، عدم تماس مستقیم زخم پا با سطح آلوده و استفاده از پماد تتراسیکلین پرنده یا چشمی قابل تهیه از داروخانه ، دامپزشکی ، کلینیکها و ... هست ، روش درمان پماد تتراسیکلین چشمی بصورت هر ۶ ساعت و استعمال اون به آرامی (خیلی آرام و با احتیاط) به محل زخم ، طوری که کاملا جذب بشه در ضمنا برای تکمیل درمان ، شستشوی مداوم وسایل و قفس پرنده و رعایت بهداشت و مراقبت پرنده و عدم قرار دادن پرنده در محیط و شرایط و حشرات آلوده و رعایت اصول نگهداری از مرغ عشق و دیگر پرنده های تزیینی نباید فراموش بشه . اگر این موارد رو درست رعایت و انجام بدید نیاز به مراجعه به پزشک نیست ، در غیر این صورت بهتره به کلینیک یا پزشک حیوانات مراجعه کنید .

با تشکر از همراهی شما دوستان، اگر پاسخ مورد قبولتون بود سپاسگزار میشم با نظراتتون مارو به بهتر شدن یاری و با انتخاب گزینه بهترین پاسخ مارو دلگرمتر کنید و اگر به جواب مطلبوب خودتون نرسیدید یا نکته مبهمی براتون مونده میتونید با عنوان سوال در پست جدید یا ادامه همین پست و ارسال دعوتنامه به پاسخ نهایی خودتون برسید .

با سپاس فراوان از پردونه و دوستان عزیز

 درمان زخم پای مرغ عشق
بهترین پاسخ از نظر ایرج شاهی

این سوال توسط پرسشگر بسته شده است. زمانی این اتفاق می افتد که پرسش کننده به پاسخ خود رسیده باشد.

این بخش (بخش پرسش و پاسخ عمومی) در مهرماه 1401 تعطیل شد. لطفا برای پرسیدن سوال از طریق دکمه زیر اقدام کنید. (از طریق مشاوره با دامپزشک)

کمی منتظر بمانید،در حال بارگذاری ...

درباره پردونه

پردونه در سال 92 تاسیس شد. هدف پردونه کمک به حیوانات از جمله حیوانات خانگی است. پردونه با ارائه خدمات نوآورانه کمک می‌کند تا حال پت‌ها و سرپرستان آن‌ها خوب باشد و کنار هم خوشحالی کنند. پردونه حامی حال خوب است. حامی کاهش استرس و افسردگی با کمک به حیوانات است. ما معتقدیم که باید خدمات دامپزشکی با کمک فضای دیجیتال توسعه یابد تا هیچ حیوانی در هیچ جای کشور به خاطر دردسترس نبودن دامپزشک تلف نشود.

عکس دسته جمعی حیوانات خانگی مانند سگ و گربه و طوطی و ماهی و همستر