علت ضعیف شدن پای سگ
دعوت به مشاوره آنلاین دامپزشکی

علت ضعیف شدن پای سگ چیست و باید چکار کرد؟

علت ضعیف شدن پای سگ ۵ علت متفاوت دارد. مشکلات نخاعی، استخوانی و بیماری هایی مانند آرتریت در این مسئله دخیل هستند. اگر می خواهید بدانید که علائم هشدار دهنده برای ضعف پای سگ تان چیست، چه کارهایی برای درمان باید انجام بدهید و چه کارهایی را نباید انجام دهید، این مقاله را تا انتها بخوانید.

علت ضعیف شدن پای سگ چیست
علت ضعیف شدن پای سگ ها

چگونه بفهمیم سگ ما دچار ضعف پا شده است؟ (علائم هشدار دهنده)

اولین نشانه ای که باید به آن توجه کنیم، لنگیدن سگ است. اگر سگتان هنگام راه رفتن لنگ می زند یا پایش را از روی زمین بلند نمی کند، باید هوشیار باشید. علامت دیگر، سستی عضلات پا است. اگر سگتان دیگر نمی تواند مثل قبل بدود یا بالا پریدن برایش سخت شده، ممکن است به علت ضعف عضلانی باشد. همچنین تعادل از دست رفته نشانه خوبی است. سگی که ناگهان سر خورده و به سختی راه می رود، احتمالاً مشکلی در پاهایش دارد و حتی علت بی حسی پاهای سگ هم می تواند دلیل ضعیف شدن پای سگ باشد.

در نهایت، تغییرات رفتاری هم کلیدی هستند. سگی که دیگر حال و حوصله بازی کردن ندارد یا ترجیح می دهد بیشتر استراحت کند، ممکن است درد پا داشته باشد. پس دقت کنید! هر نشانه ای از تغییر رفتار حرکتی سگتان را جدی بگیرید و سریعاً به دامپزشک مراجعه نمایید. کمک به سگتان در گرو تشخیص و درمان به موقع است.

۵ علت اصلی ضعیف شدن پای سگ ها

علت ضعیف شدن پای سگ ها می تواند دلایل متعددی داشته باشد، اما ۵ علت اصلی آن عبارتند از:

  1. آرتریت: التهاب مفاصل که موجب درد و ضعف می شود. سگ های مسن تر بیشتر در معرض آن هستند.
  2. مشکلات نخاعی: فتق دیسک، سکته و ضایعات نخاعی و فشار بر روی نخاع موجب ضعف و فلج می شود.
  3. بیماری های عصبی: مثل ضمور عصبی تحلیل برنده که موجب تحلیل عصبی و ضعف پیش رونده می شود.
  4. مشکلات استخوانی: شکستگی، جابجایی مفصل و سایر آسیب های استخوانی.
  5. بیماری های سیستمیک: مانند کم خونی، کمبود ویتامین و مشکلات قلبی که منجر به ضعف پا می شوند.

دوست خوبم، می دونم نگران سگت هستی. برای درمان و پیشگیری حتما الان و سریع با دامپزشک های آنلاین پردونه مشورت کن تا خدای نکرده مشکلی براش پیش نیاد: اینجا کلیک کنید

شما باید علائم در رفتگی لگن سگ را نیز بدانید و هوشیار باشید و هرگونه ضعف پا در سگتان را جدی بگیرید. با مراجعه به دامپزشک و آزمایش های لازم، علت را پیدا کرده و درمان مناسب را شروع کنید تا سگ شاد و سرحالتان را دوباره به دست آورید.

علت اصلی ضعیف شدن پای سگ
ضعف در پای سگ ها

اشتباهات رایج در درمان ضعف پای سگ ها

بسیاری از صاحبان سگ پس از پی بردن به ضعیف شدن پای سگ شان، راه هایی را برای درمان انتخاب می کنند که آسیب های بیشتری را به حیوان خانگی نازنینشان می زند. در ادامه به برخی از این اشتباهات رایج اشاره خواهیم کرد.

  • استراحت مطلق: برخی مالکان، سگ مبتلا را کاملاً بی تحرک نگه می دارند که باعث ضعیف تر شدن عضلات و بدتر شدن وضعیت می شود.
  • خود درمانی: برخی صرفاً با مصرف داروهای غیر تخصصی یا دمنوش ها سعی در درمان دارند که نه تنها مؤثر نیست بلکه خطرناک هم هست.
  • عدم مراجعه به دامپزشک: بسیاری از مالکان سگ، ضعف پا را جدی نمی گیرند و از مراجعه به دامپزشک خودداری می کنند. این باعث تشدید بیماری و عوارض جبران ناپذیر می شود.
  • استفاده از وسایل نامناسب: برخی بدون مشورت با دامپزشک از ویلچرهای نامناسب استفاده می کنند که آسیب رسان است.
  • عدم پیگیری درمان: پس از مراجعه اولیه، پیگیری های لازم برای ادامه درمان صورت نمی گیرد.

جهت اطلاعات بیشتر حتما دلیل و علت کشیدن پای سگ روی زمین را هم مطالعه کنید.

مراقبت از سگ هایی که پای ضعیفی دارند
مراقبت از سگ هایی که دچار ضعف پا هستند

توصیه های طلایی برای مراقبت از سگ هایی که دچار ضعف پا هستند

ضعیف شدن پای سگ اتفاق نگران کننده ای است که نیاز به توصیه های طلایی برای مراقبت های اولیه دارد. در ابتدا می توانید از تشک و بالش نرم استفاده کنید تا از زخم بستر جلوگیری کند. ضعف پای سگ ممکن است به زمین خوردن مکرر این حیوان منجر شود که قالیچه های ضدلغزش در محل های پرتردد از این اتفاق جلوگیری می کند.

ویلچرهای حمایتی وجود دارند تا به حرکت حیوان خانگی تان کمک کنند. به جز ویلچرهای حمایتی، طناب هایی نیز هستند که در هنگام راه رفتن کمک می کنند تا ضعیف شدن پای سگ آرام آرام بهبود یابد. این وسایل کمکی باید با نظر دامپزشک تهیه شوند تا متناسب با شرایط سگ باشند.

رژیم غذایی سگ برای متعادل نگه داشتن وزن بدنش از اهمیت بالایی برخوردار است. وزن بالا فشار بالایی را به مفاصل پای سگ می آورد. ورزش های توانبخشی تحت نظارت دامپزشک نیز بسیار اهمیت دارد. ماساژ ملایم عضلات پس از ورزش به بهبود گردش خون کمک می کند و می تواند عضلات سگ را تقویت کند. در کنار رژیم و ورزش، دستورات دارویی و فیزیوتراپی دامپزشک نیز باید جدی گرفته شوند.

در نهایت نیاز است که شما پس از مشاهده ضعف در پاهای سگ فورا با دامپزشک آنلاین سگ مشورت کنید و در صورت نیاز بصورت حضوری به دامپزشک مراجعه کنید تا توصیه های لازم را برای بهبود هر چه سریع تر پای سگ شما بدهد و علت ضعیف شدن پای سگ خود را متوجه شوید.

دعوت به مشاوره آنلاین دامپزشکی

سامان خدادوست

سامان خدادوست یک شعار دارد: زندگی کن و به طبیعت و حیوانات عشق بورز... من عاشق پت ها مخصوصا پرنده ها هستم. پرنده مورد علاقه من مرغ عشق و بعد ملنگو است. به پرنده های خودتون مهربانی کنید و کاری کنید احساس شادی کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --